Λίγα λόγια για τον ΠολύτεκνοΧαίρετε,

Το site Πολύτεκνος είναι μία νέα ιδέα για την στήριξη χιλιάδων οικογενειών τριτέκνων και πολυτέκνων. Είναι ιδέα μιας πολύτεκνης οικογένειας που είναι μέσα στο χώρο των τροφίμων, γνωρίζει τις ανάγκες και θέλει στο μέτρο του δυνατού να βοηθήσει και να στηρίξει με καλά και ποιοτικά τρόφιμα την κάθε πολυμελή οικογένεια.

Δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οικογένειες με λιγότερα από 3 παιδιά. Το μόνο πιστοποιητικό που χρειαζόμαστε είναι το πάσο του συλλόγου σας θεωρημένο.

Η ιστοσελίδα είναι έτσι οργανωμένη ώστε εύκολα να βρίσκετε τα προϊόντα που θέλετε. Δεν μπορείτε να δείτε τιμές για λόγους εχεμύθειας. Τιμές βλέπετε μόνο όταν εγγραφείτε και με κωδικό της εταιρείας θα ανοίξουν οι τιμές και θα μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας.

Προσοχή στα αποθέματα, η εταιρεία θα εξυπηρετεί ταυτόχρονα εκατοντάδες οικογένειες. Τα τρόφιμα ειδικά που έχουν κοντινές ημερομηνιες λήξης έρχονται και φεύγουν γρήγορα στην αποθήκη. Οπότε πρέπει να ελέγχετε το απόθεμα τη στιγμή που δίνετε την παραγγελία σας.

Επειδή ακριβώς είναι νέο το εχγείρημα και σκοπό έχει να βοηθήσει τις οικογένειες όλων μας, για αυτό θέλει καλή διάθεση και υπομονή στην αρχή μέχρι να μάθετε τον τρόπο λειτουργίας.

Ευχαριστούμε που στηρίζετε τα Ελληνικά προϊόντα !!